Тіна Кароль віддала свої гонорари на лікування онкохворих дітей в Західній Україні

Тіна Кароль віддала свої гонорари на лікування онкохворих дітей в Західній Україні

Співачка Тіна Кароль надала допомогу онкологічним лікарням Львова, Рівного та Чернівців.

Джерело: Відомості

По поверненню з Америки, де Тіна Кароль гастролювала з прем'єрою свого спектаклю «Я все ще люблю», співачка продовжила тур по Україні. 18 травня вона виступила в Рівному, а вчора відбувся її концерт у літньому театрі міста Чернівці.

Як і раніше, всі свої гонорари за сольні концерти Тіна передає у власний благодійний фонд «Полюс тяжіння», який займається купівлею необхідного медичного обладнання в онкологічні дитячі відділення простих міських лікарень по всій Україні. Завдяки додатковим концертам у Львові допомога була надана містам Рівне та Чернівці. Завдяки додатковому концерту в Києві допомогу надали місту Львову. Про це повідомляється на сторінці Фонду на офіційному сайті співачки.

Гематологічному відділенню Львівської обласної дитячої спеціалізованої лікарні передані голки для спінальної анестезії, катетери, крапельниці, шприци та інші необхідні речі. Також дітям були відправлені подарунки — книги, настільні ігри, олівці, пазли, альбоми для малювання. Допомога також надана гематологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні.

Свої гонорари за всі майбутні концерти в рамках туру «Я все ще люблю» Тіна Кароль також передасть фонду «Полюс тяжіння» для допомоги дитячим онковідділенням в лікарнях інших міст України, а також повторної допомоги містам, де місія фонду побувала раніше.

Благодійний фонд Тіни Кароль не є організацією зі збору коштів і здійснює свою діяльність тільки за рахунок благодійної допомоги самої співачки. Артистка не коментує свою благодійну місію, вважаючи себе філантропом. На сайті Кароль розміщений тільки один коментар співачки про діяльність її Фонду:

«У моїй ідеї створити такий Фонд є всього одна і найважливіша мотивація — це турбота. Переживши подібне, я розумію, наскільки самотньо відчувають себе батьки і дітки, які страждають від цієї страшної чуми 21 століття. Я хочу привнести в їхнє життя трохи радості, тепла і турботи про них. Надзавданням моєї ініціативи є надихати людей на добрі справи».

Loading...