Політолог: Росіяни продовжують жити в радянську епоху в хрущовській п’ятиповерхівці

Коли росіянам вимкнуть телевізор, вони теж будуть вражені.

Джерело: Відомості

Російський політолог Дмитро Орєшкін упевнений, що незабаром росіяни, які свято вірять у геніальність президента РФ Володимира Путіна, змінять своє ставлення до нього, передають Патріоти України.

«Хоча, якщо задуматися, Путін програв навіть в термінах їх «великої і могутньої Росії». Він втратив Україну, Молдову і Грузію. Росіянам же все подають від зворотного: мовляв, Путін виграв Крим, виграв Абхазію, покарав Саакашвілі і так далі», – говорить він.

«Але ось ці абсолютно непорівнянні з масштабами витрат і втрат виграші висять на екрані телевізора, і люди їм радіють. А те, що від нас відвернувся весь білий світ, що рубль впав, економіка дряпає кілем по дну – бог з ним, тому що більша частина цих 80% про які я говорю (я ставлюся до них з повагою і розумінням, адже це мої співвітчизники), як жили в радянську епоху в хрущовській п’ятиповерхівці, так і зараз живуть. Просто стали трохи краще заробляти», – пояснив політолог.

І додав: «До того ж зростання свого добробуту ці люди приписують Путіну. Вони переконані, що економіка росла не завдяки ринковим реформам, а завдяки особисто президенту. І телевізор допомагає їм у цій ідеї». 

Loading...