Руслана розповіла про втрату близького друга-музиканта

Руслана розповіла про втрату близького друга-музиканта

Співачка Руслана може не виступити на концерті пам’яті Андрія Кузьменка через смерть її близького друга Василя Кондратюка, який також був її музичним директором.

Джерело: Відомості

Про це артистка повідомила у своєму Facebook 19 травня.

«Я хочу звернутися до всіх, хто прийде на завтрашній концерт пам’яті Андрія Кузьменка Скрябіна, до організаторів, до родини, до тих, хто чекатиме мого виступу — поставтеся з розумінням, так багато смертей за такий короткий час нелегко усвідомити і перенести».

«Я не знаю, чи зможу завтра співати, хоч це і реквієм, написаний пам’яті ще одного так само близького друга і великого музиканта. І аранжував цей реквієм Василь, який ніколи не помре в наших серцях, як і його музика. Хай буде так. Let it be. Амінь», — написала Руслана.

Перед цим співачка залишила великий пост, у якому розповіла про свою зворушливу і тривалу дружбу з музикантом Василем Кондратюком, якого знала з 1991 року.

«…У всіх інтерв’ю, коли мене питали про друзів, я завжди говорила, що мій найближчий друг — Василь Кондратюк — людина, з якою ми разом більше 25 років, яка пройшла зі мною разом весь шлях від моменту, коли Руслана нікому не була відома, до моменту, коли я вийшла співати Гімн України перед боєм Кличка 25 квітня (аранжування цієї версії ми робили з Васильком на одному диханні)», — зазначила Руслана.

Нагадаємо, концерт пам'яті Кузьми Скрябіна відбудеться у Києві 20 травня і Палаці спорту. 

Loading...