Тіна Кароль хоче, щоб її син навчався за кордоном

Тіна Кароль хоче, щоб її син навчався за кордоном

Співачка Тіна Кароль розповіла, що подумує відіслати сина Веніаміна навчатися за кордоном.

Джерело: Відомості

Сама ж Кароль нещодавно повернулася з гастролей Америкою, а от від російських проектів та виступу на конкурсі «Нова хвиля» у Сочі відмовляється.

Про все це артистка розповіла «Світському життю».

Тіна вже казала, що до недільної школи при церкві її син ходить, аби не образитися на світ через смерть батька. Сама ж співачка протягом року займалася сумною справою – пам’ятником чоловіку Євгену Огіру.

«Я за цей рік займалась тим, чим навіть ніколи не думала, що доведеться займатись — пам'ятник для чоловіка. Це морально дуже складно. Думаю, коли стоятиме пам'ятник, я відведу Веню, йому буде легше це сприймати, ніж коли гола земля. Він якось вчиться бути чоловіком в сім'ї, сварить мене. Сварив, коли бачив, як в «Голосі країни» я обійняла якогось учасника. Він каже: «Це що таке? Чому ти його обіймаєш? Де ти була?» – розповіла Тіна.

Також Веніамін дуже нервував перед своєю першою нічною службою в якості паламаря.

«Це була ніч, йому це незвично, він казав: «Що це таке? Вночі я маю спати, ти ж мені забороняла, а тут треба йти!» Я кажу: «Ти обіцяв, давай». Насправді він стихарик вдягає щонеділі, не тільки на Великдень. Я дуже хвилювалась, тому що він йшов зі свічкою, а ми ж йому ніколи в житті свічку не давали, я хвилювалася, тільки б вії чи волоссячко не підпалив», — поділилася Кароль.

У вересні Веня має піти до школи. Тіна зізналася, що не виключає можливість навчати сина за межами країни.

«Можливо, я піду на цей крок, щоб дати йому ту освіту, яку не отримала я… Там таке навчання: два тижні там, два — тут. Хочеться, щоб і англійська була добра, і якось дати іншу музичну освіту, трішечки вищий рівень, хоча я завжди за те, щоб народжувати у звичайному пологовому, ходити до звичайних магазинів, носити звичайні речі по життю, не на сцені. А тут школа. Почала думати: треба щось йому найкраще, найцінніше», — зазначила артистка.

Пісню «Я все еще люблю» для Кароль написав російський композитор Віктор Дробиш. Подейкували, що саме він хоче продюсувати Тіну у Росії. Алое співачка заперечує.

«Мій продюсер — мій Євген, завжди він ним і буде, і, напевно, таке слово, як «продюсер» вже більше ніколи не стане біля мене. Сам Віктор Дробиш може бути партнером, другом і так далі. Ситуація складна і я від багатьох проектів відмовилась, не виступаю», — сказала Тіна, певно, маючи на увазі саме російські проекти. 

Loading...