Віталій Козловський підкачав м’язи і поїхав з дівчиною на море

Віталій Козловський підкачав м’язи і поїхав з дівчиною на море

Віталій Козловський, віднедавна — володар завидної підкачаної фігури, влаштував романтичний вікенд на морі.

Джерело: Відомості

Віталій Козловський не так давно обіцяв шанувальникам сюрпризи і стримав своє слово. Днями співак несподівано для всіх полетів до моря. І тут же поділився інтригуючими фото. Джакузі з видом на морську гладь, ресторан на узбережжі і навіть двозначний знімок в ліжку — все це в компанії привабливої дівчини, передає Viva.

Як виявилося, спонтанний романтичний вікенд Віталія — зйомка відеокліпу на пісню «Правила». Це екранізація непростих відносин, які іноді виникають між чоловіком і жінкою.

«У будь-яких стосунках важлива гармонія, вміння чути і розуміти, — ділиться артист, — тому якщо дівчина раптово починає «тягнути ковдру на себе» і намагатися все вирішувати за двох — стає некомфортно, і виникає конфлікт. Тільки справжнє почуття може допомогти подолати його. У моєму житті таке траплялося, і в новому кліпі я це відкрито покажу».

Реалізувати ідею Віталія взявся режисер Радислав Лукін, який вже зняв для артиста два відео — «Витрачаю» і «Будь сильніше».

Приморське місто, в якому розгортається дія — теж не випадковий вибір.

«Для того щоб надихнутися, потрібно іноді відволіктися і змінити звичну картинку перед очима. У подорожах я завжди відкриваю нове в собі, стаю щасливішим і відвертішим. А на цей раз — ще й поділюся цим з глядачами. Прем'єра — скоро!» — заінтригував Козловський.

Loading...