Бойовики всю ніч не припиняли обстріл Щастя, Широкиного на інших містечок

Бойовики всю ніч не припиняли обстріл Щастя, Широкиного на інших містечок

Найманці продовжують використовувати заборонену зброю.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики на Донбасі продовжили обстрілювати позиції сил АТО та мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та інші види озброєння. Про це у середу вранці, 20 травня, повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

Зокрема, на Луганському напрямку найманці стріляли з зенітних установок, мінометів та гранатометів по Щастю, Трьохізбенці, Кримському, а також двічі з мінометів — по місту Щастя.

У напрямку Авдіївки бойовики неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірове, Катеринівку, Попасну, Ленінське та Майорськ.

На Донецькому напрямку найманці вогнем мінометів і артилерії накрили Верхньоторецьке, Піски, шахту Бутовка, Новоласпі. По Опитному та Піскам стріляв і ворожий танк. Близько опівночі по Піскам противник гатив вже з 120-мм мінометів, використовуючи запалювальні боєприпаси.

У районі Маріуполя бойовики, як і всі попередні дні, продовжили обстрілювати Широкине, використовуючи танк, міномети, гранатомети. Стріляли і снайпери.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора загарбники продовжили обстрілювати наші позиції та мирні населені пункти. Крім того, вночі найманці вели вогонь по мирним населеним пунктам Гранітне, Катеринівка та Попасна. 

Loading...