Під час репетиції всі охочі змогли розгледіти під сукнею геніталії Кончіти Вурст

Під час репетиції всі охочі змогли розгледіти під сукнею геніталії Кончіти Вурст

Переможниця минулорічного «Євробачення» Кончіта Вурст в черговий раз оскандалилася. Завдяки яскравому світлу софітів будь-який бажаючий зміг оцінити вміст нижньої білизни епатажної виконавиці.

Джерело: Відомості

З сьогоднішнього дня, 19 травня, офіційно починаються виступи на Міжнародному музичному конкурсі «Євробачення». Гостей вітає торішня переможниця шоу, бородата Кончіта Вурст, розповідають «Дни.ру».

Без скандалу не обійшлося: на одній з репетицій 26-річна Кончіта продемонструвала вміст своєї нижньої білизни. Виною всьому стали яскраве світло софітів і білий колір вбрання епатажної артистки. Будь-який бажаючий міг оцінити геніталії співачки.

Зрозуміло, інтернет-користувачі негайно відреагували на кричущий випадок. «Я думав, що вона собі вже давно там все відрізала. Судячи з дивних форм, їй давно пора це зробити», — зауважив блогер після перегляду скандальних фотографій, які можна знайти у вільному доступі в Мережі.

Нагадаємо, що перемога гея-трансвестита Кончіти Вурст (справжнє ім'я — Томас Нойвірт) на «Євробаченні-2014» породила серію скандалів, причому не тільки в шоу-бізнесі та політиці. Не залишилася осторонь навіть Російська православна церква. 

Loading...