На Волині повісився 13-річний хлопець

Підліток 18 травня ввечері пішов із дому, а вранці односельчани його знайшли повішеним поблизу ставка.

Джерело: Відомості

Про трагедію Володимир-Волинський міськвідділ міліції повідомила фельдшерка села Чорників. При поверхневому огляді ознак насильницької смерті на тілі дитини не виявили.

Як повідомили «Відомостям» у Лудинській сільській раді, до якої належить село Чорників, хлопчик напередодні вдень ще заходив до них, бо в школі був концерт і він з іншими дітьми приносив стільці. Був веселим, у гарному настрої. Загалом його характеризують учителі й односельчани як хорошого учня, дисциплінованого, ввічливого.

У сім’ї крім нього, ще є троє менших дітей. Їх виховує батько й бабуся. Адже мати, як повідомили в сільраді та міськвідділі міліції, постійно у бігах. Цілих п’ять років її не було, минулого року осінню прийшла в сімю, але не надовго й знову покинула своїх дітей. Наразі вона у розшуку. Батько навесні привів у хату нову дружину. Але односельчани на неї не скаржаться, навпаки зауважують, що тепер є для чоловіка й бабусі допомога. У працівників соцслужби до сімї не було претензій – діти ходили чистими, їсти було наварено.

Відомо, що після занять у школі хлопчик прийшов додому, допоміг покосити траву і сказав батькові, що йде на рибалку. Однак ввечері не повернувся. Шукали підлітка усім селом, адже на території є багато ставків і куди він пішов точно не знали.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини та причини даної трагедії.

Loading...