Колишній працівник Міноборони позбавляє родини бійців АТО житла

Колишній заступник екс-міністра оборони В’ячеслав Кредісов відкидає будь-які звинувачення.

Джерело: Відомості

У той час, як бійці захищають українські землі у зоні АТО, їхні сім'ї намагаються виселити із власних осель. Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші», інформує ТСН. 

У шахрайських оборудках із квартирами у ЖКХ Коцюбинський звинувачують колишнього заступника екс-міністра оборони В'ячеслава Кредісова. Екс-посадовцю неважливо, кого він планує залишити просто неба – сім'ю військового, ветерана чи вагітну жінку.

Кредісов претендує у житловому комплексі на величезну кількість квартир, які були продані мешканцям за повну вартість. Відтепер вони живуть у страху, оскільки отримують погрози на свою адресу та адресу своїх рідних.

«Оскільки ми куди не зверталися, нам ніхто не допомагає. Сьогодні ми не знаємо, що на нас чекає. Ми можемо залишитися на вулиці, так як це було з нашими сусідами, яких виселили на першому ж судовому засіданні без їх присутності», — пояснює мешканка ЖКХ.

Одіозний політик, якому вже давно закидають шахрайство, хабарництво та дві «ходки» до СІЗО, заявляє, що сам став жертвою шахраїв, які перепродали його власні квартири. Свої слова Кредісов підсилює численними судовими рішеннями та паперами, проте власники квартир теж мають документи, які підтверджують шахрайство з боку фірми-інвестора «Мьолі-Інвест-Україна».

Журналістам вдалося простежити зв'язок між нібито «ошуканим» Кредісовим та «Мьолі-Інвест-Україна». Великий житловий комплекс у селищі Коцюбинське під Києвом приватні фірми збудували на землі Міністерства оборони. Щойно Міноборони передало землі під будівництво, серед інвесторів раптово з'явилася фірма «Мьолі-Інвест-Україна». Структура, заснована офшором із Віргінських островів, отримала право на велику долю майбутніх квартир.

Директорка фірми-інвестора керувала також фондом Кредісова «Нова Формація». Це встановив Печерський райсуд Києва, коли у 2008 році судив Печковську за фінансові оборудки. Крім того, подейкують, що Кредісов має також родинні зв'язки із керівництвом фірми-інвестора.

Проте, якщо у «Мьолі-Інвест-Україна» Кредісов офіційно не представлений, то у фірмі-забудовниці міністерської землі – «Аверс-Сіті» — він навіть значився засновником, чого і не приховує.

Сьогодні Кредісов працює радником нардепа Анатолія Матвієнка. На думку мешканців, саме статус помічника нардепа допомагає їхньому опоненту.  

Loading...