Кохана Олександра Домогарова впала в кому

Кохана Олександра Домогарова впала в кому

Російський актор вперше відверто розповів про стан своєї коханої жінки, яка, навіть перебуваючи в комі, мужньо бореться за життя.

Джерело: Відомості

Артист зізнався, що давно знав про смертельний діагноз дівчини.

Популярний актор Олександр Домогаров став гостем програми «Прямий ефір»і розповів, що його кохана жінка Лариса Чернікова бореться з онкологічним захворюванням, передають «Дни.ру».

«Цей діагноз був поставлений дуже давно, ще до нашого знайомства. Я знав, що це так. Тільки от ніхто не знав, коли прийде цей час ікс. Це страшно — жити і розуміти, що він настане. Вона дійсно боєць. Вона борець навіть зараз, в цьому стані. Це онкологія. Така серйозна онкологія. Вона з цим жила дуже багато років, всі ті роки, що ми були знайомі. І періодично проходить курс реабілітації в різних клініках», — розповів Домогаров.

Чернікова намагалася жити повним життям. Домогаров згадав, як вони разом їздили відпочивати до Швейцарії. Разом з парою у відпустку полетіла вся родина Лариси — її мама і сестра з чоловіком.

«Це було дуже красиво. Це було абсолютно чисто. Я для всіх це повторюю. Абсолютно чисто. Ми якось так існували протягом місяця. Ми поїхали в гори вже великою родиною. Ось таку відпустку вона мені подарувала», — повідав актор.

Зараз Лариса перебуває в Центральному клінічному госпіталі Відня, її стан стабільно важкий. «Я не можу визначити розуміння коми, — зізнався Олександр. — Що це таке, коли людина тільки що була — ось у Великдень вона була, відстояла службу в храмі, прийшла додому і впала? І більше людини немає. Ось що з нею відбувається? Чи чує вона, відчуває, розуміє щось? Вона була твоєю рідною людиною».

Про те, що кохана популярного актора впала в кому, ЗМІ дізналися від рідної сестри Чернікової, що написала пост в одній з соцмереж. «Хочу повідати вам історію моєї коханої і єдиною сестрички. Я її дуже люблю і дуже чекаю — вона до нас повернеться. Вона завжди була і залишається дуже красивою дівчинкою, особливою. Її краса поєднувалася з розумом і добротою. У неї дуже добре серце, вона допомагала багатьом людям у біді. Сама заробляла немаленькі гроші, була дуже успішною в бізнесі, і така дівчинка не могла не сподобатися чудовому актору Олександру Домогарову! У них були дуже зворушливі стосунки аж до того моменту, коли вона впала в кому. Саша ніколи не відвертався від неї і теж, як міг, підтримував. Може, зараз у нього просто опустилися руки. І ми його розуміємо. Я тримаюся і вірю лише завдяки наполегливості мами, яка не здається і бореться разом з лікарями за життя Лариси», — написала Кіра Чернікова.

Вона розповіла, що сім років тому молодій успішній жінці був поставлений діагноз «лімфома». З того моменту почалися біди, а нещодавно Лариса пережила коронарний інфаркт і впала в кому. 

Loading...