Цілу ніч бойовики гатили по позиціях сил АТО з 120-мм мінометів

Цілу ніч бойовики гатили по позиціях сил АТО з 120-мм мінометів

Після опівночі найманці застосовували виключно 120-мм міномети.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики вели вогонь з артилерії, мінометів, озброєння танків, кулеметів та стрілецької зброї по позиціях сил АТО в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Водяного, Верхньоторецького, Веселівки Другої, Новоласпи, Старогнатівки, Щастя. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО. 

Після опівночі найманці застосовували виключно 120-мм міномети. Під вогонь потрапили Піски, Гранітне, Авдіївка. По населеному пункті Кам'янка бойовики гатили ще й із 152-мм артилерії. У напрямку Артемівська противник обстрілював Лозове та Гранітне.

Один обстріл зафіксований на Маріупольському напрямку. Майже годину найманці вели вогонь по Широкиному з 82-мм мінометів, але, отримавши адекватну відповідь, мало не одразу почали просити перемир'я.

Водночас, на Луганському напрямку ніч минула спокійно.

Вночі активізувалися ворожі безпілотники. Їх було помічено у небі за маршрутами Сміле-Кримське, Сміле-Нижнє, Нижнє-Золоте, Маріуполь-Мілакіне, Фрунзе-Кримське, а також Широкине.

Крім того, бойовики вночі висувалися якомога ближче до позицій силовиків і вели вогонь по Комсомольському, вдаючи, ніби саме українські військові обстрілюють підконтрольне бойовикам місто. Крім цього, найманці стріляли по Гранітному і Водяному. 

Loading...