Військові розповіли, як вдалося взяти в полон російських диверсантів

Військові розповіли, як вдалося взяти в полон російських диверсантів

Військовий пригадав подробиці бою.

Джерело: Відомості

Військові 92-ї механізованої бригади розповіли, як затримали двох російських диверсантів в результаті бою в районі Щастя на Луганщині. Відео розповіді опублікувала на своїй сторінці у Facebook прес-служба АТО. 

За словами бійців, бій відбувся на блокпості «Фасад». «О 14:50 почався бій. Група противника вийшла на наш опорний пункт. Вадим Пугачов дав команду «всім до бою», так вийшло, що перші черги пішли в нього. Він був поранений, наша мобільна група витягнула його з окопу», — розповів боєць.

«Наша група продовжила вести вогонь. Один із бійців сказав, що одного з ДРГ поранено, і вони почали його відтягувати і відходити від прямого контакту з нами. Рішенням командира бригади було просунутися вперед з метою виявлення поранених розвідників противника. Ми виявили одного з розвідників – це був капітан полку спеціального призначення», — пригадав військовий.

Також він додав, що згодом друга група бійців АТО вийшла і взяла іншого диверсанта – російського сержанта. За його словами, через 300 метрів бойовики відкрили по групі вогонь з міномета і АГС, був поранений український військовий, тому група вирішила повернутися, щоб зберегти життя бійцю АТО. 

Loading...