37-річна акторка Катерина Клімова приховує свої цікаве положення

37-річна акторка Катерина Клімова приховує свої цікаве положення

Популярна російська актриса Катерина Клімова старанно приховує своє цікаве положення. Однак журналісти з’ясували інтимні подробиці.

Джерело: Відомості

Катерина Клімова продовжує виходити в світ і активно працювати, ховаючи фігуру під просторими вбраннями. Однак не завжди 37-річній артистці вдається приховати округлий живіт. Наприклад, будь-хто може розгледіти зміни у фігурі Клімової у виставі «Боїнг-Боїнг», де вона грає роль стюардеси в обтислому костюмі з короткою спідницею і на шпильках. Кажуть, актриса знаходиться на третьому місяці вагітності, передають «Дни.ру».

C батьком майбутньої дитини Клімова познайомилася восени минулого року. «Взимку я з нею розмовляв, Катя говорила, що у неї з'явився чоловік. Розповідала, що у них все серйозно», — повідав журналістам режисер Марюс Вайсберг.

Хто її новий обранець, актриса не говорить. «Я дізнався про вагітність Каті випадково, в дуже смішній ситуації. На початку травня репетирували постановку «Майстер і Маргарита», ми граємо в ній головні ролі на сцені Театру імені Булгакова... І там є такий момент, коли вона повинна стрибнути з невеликої висоти, а я її підхопити. І тут Катя мені каже: «А можна я в цей раз не буду стрибати?» Дивно, думаю. Ставлю питання: «Чому?» І тут все стало зрозуміло — вирішили обійтися без стрибків. Не знаю, як вона 27 травня буде грати: там для неї режисер придумав двометровий трамплін, з якого вона повинна за сценарієм стрибати. Але, мабуть, доведеться відмовитися від цієї ідеї», — розповів актор Михайло Химічев.

За словами директора театру Миколи Голубєва, поблажок Клімова не вимагає, корективи в спектаклі у зв'язку з її цікавим положенням поки не вносили.

«Катя приховує свою вагітність. Так само бігає на підборах по сцені у постановці «Боїнг-Боїнг», не вередує, але ми її намагаємося всіляко оберігати. Місяць тому ось їздили на шашлики до неї за місто. Вона відмінна мама — уявіть, троє дітей, дві величезні собаки, лемур! І з усім справляється!» — зазначив режисер Сергій Алдонін.

Як стверджують ЗМІ, Климова намір народжувати в Москві. Для неї це буде четверта дитина. Актриса виховує 14-річну Лізу від першого чоловіка бізнесмена Іллі Хорошилова, а також десятирічного Матвія і семирічного Корнія від другого чоловіка, актора Ігоря Петренка. 

Loading...