Приватбанк навчає літніх клієнтів, як користуватись банкоматом

Приватбанк навчає літніх клієнтів, як користуватись банкоматом

За ініціативи ПриватБанку у регіонах України вже не вперше проводяться навчання фінансової грамотності для людей поважного віку.

Джерело: Відомості

В квітні такі навчання відвідали і пенсіонери міста Ковель, де менеджери ПриватБанку детально розказали про сучасні сервіси фінансової установи та навчали практично застосувати набуті знання у побуті.

Як скористатись банкоматом та терміналом? Як сплатити комунальні послуги карткою? Чи вчасно отримують пенсію на картку ПриватБанку? Як заблокувати пенсійну карту після втрати? Куди дзвонити при нагальній потребі? Як не стати жертвою шахраїв?

З таких питань, здавалось би простих та звичних у повсякденному житті, розпочалося навчання фінансової грамотності для пенсіонерів, де співробітники банку навчають клієнтів користуватися банкоматами, терміналами, налаштовувати смс-повідомлення про стан карткового рахунку, а також розповідають, що таке інтернет-сервіс Приват24.

Саме на таких тренінгах запропонованих ПриватБанком для людей пенсійного віку є можливість отримати детальну та вичерпну інформацію про можливості обслуговування для власників пенсійних карток, як і де саме є можливість зекономити, а де — вигідно вкласти та отримати прибуток. І обов’язковою та актуальною темою на даних тренінгах стала тема шахрайства. Детальну інформацію про види шахрайств та прості методи безпеки банківських карток менеджери ПриватБанку завжди розповідають з особливим акцентом.

На сьогоднішній день на Волині по картках ПриватБанку отримують пенсію кожен четвертий пенсіонер. Це близько 78 тисяч волинських пенсіонерів. Серед пенсіонерів, що отримують пенсію через банківські відділення, кожен другий обслуговується в ПриватБанку. Це найбільший український банк, який обслуговує пенсійні рахунки людей похилого віку.

Loading...