Актор Ігор Петренко приховує новонароджену дочку

Актор Ігор Петренко приховує новонароджену дочку

Популярний російський актор Ігор Петренко навіть не познайомив свою довгоочікувану доньку з власними батьками. Вони бачили дитину тільки на фото.

Джерело: Відомості

Незабаром після розлучення з актрисою Катериною Климовою актор Ігор Петренко зав'язав стосунки з колегою по цеху, 24-річною Христиною Бродською. Цікаво, що тоді молода актриса була у стосунках. Кілька років її пов'язували романтичні відносини з актором Артемом Криловим. Але заради Петренко вона поставила крапку в цьому романі, пишуть «Дни.ру».

В кінці 2014 року Христина подарувала Ігорю Петренко довгоочікувану доньку. Малятко вагою 3600 г з'явилося на світ 24 грудня в одному з пітерських пологових будинків. Дівчинку назвали Софія-Кароліна.

«Ми привітали Ігоря з поповненням напередодні Нового року прямо на знімальному майданчику. Ще під час вагітності його обраниця кілька разів гостювала у нас на знімальному майданчику, весь час терпляче чекала, поки Ігор закінчить роботу. А потім вони разом їхали додому», — розповів журналістам режисер фільму «Непідсудні» Мурад Алієв.

Петренко і Бродська поки живуть в Санкт-Петербурзі. Няньчитися з малятком щасливим батькам допомагає мама Христини, актриса Ілона Бродська. Цікаво, що батьки Петренко ні з новою пасією сина, ні з онукою ще не знайомі.

«Син поки не представив нас своїй коханій. Він нам тільки надсилає фото з Христиною і з онучкою. Зараз вони всі разом відпочивають у Криму. Та й з приводу весілля мовчить. Ми з дружиною 45 років прожили в шлюбі, а вони з Катею спочатку двох народили, а потім розписалися!» — каже батько актора Петро Петренко.

Втім, незабаром довгоочікуване знайомство може відбутися зовсім скоро. «Ігор говорив, що планує перевезти Христину і дочку в Москву», — зазначила подруга Ігоря Петренко актриса Дарина Єгорова. 

Loading...