Кадиров станцював лезгінку на скандальному весіллі 17-літньої чеченки з 50-річним главою РОВД

Кадиров станцював лезгінку на скандальному весіллі 17-літньої чеченки з 50-річним главою РОВД

Раптом виявилося, що утроє старший чиновник, який готував дівчині у своєму домі роль другої дружини, поспішно оформив розлучення з першою жінкою.

Джерело: Відомості

Луїзу Гойлабієву із глухого чеченського села таки повели під вінець із утроє старшим Нажудом Гучиговим.

У Грозному відбулася церемонія одруження начальника РВВС Нажуда Гучігова і Луїзи Гойлабієвої. Нареченій - 17 років, вік нареченого точно невідомий: спочатку йшлося про 57 років, тепер озвучують цифру 47.

Наречену на торжество привіз особисто глава адміністрації керівника Чечні Магомед Даудов, а раніше глава Чечні Рамзан Кадиров назвав подію "весіллям століття", яке посуне "одруження принца Вільяма і Кетрін".

Ця резонансна історія вже більше тижня мусується в ЗМІ. Скандал, що обурив громадськість, спалахнув після публікації журналістки "Нової газети" Олени Мілашиної. Вона писала, що Гучігов, в якого вже є законна половина і дорослі сини, начебто хоче силою взяти школярку другою дружиною, фактично наложницею. 

Медійники стверджували, що дівчину намагаються заставити піти до вінця з набагато старшим чоловіком проти волі, проте батьки погодилися видати її заміж після погроз із боку Гучігова, який є головою Ножай-Юртівського районного відділу внутрішніх справ.

Чеченська влада спочатку воліла відмовчуватися, та пізніше Кадиров спростував інформацію стосовно того, що Луїзу силують до нерівного шлюбу. Він заявив, що скандал довкола весілля 17-річної дівчини і поліцейського, якому 57, а за іншими даними 46 років, замовили "какие-то господа либералы", а також що наречена і її батьки погодилися на шлюб.

Кадиров настільки захопився виправлянням підіпсованого чутками про "узаконене двоєженство" (заборонене, до слова, конституцією РФ) іміджу республіки, що влаштував для молодят показову помпезну церемонію і багаті гуляння у розкішному Палаці моди Грозного із прямою трансляцією. Понад те, глава Чечні особисто приїхав на святкування і станцював лезгінку. 

Нагадаємо, раніше заплановане весілля чеченського поліцейського і 17-річної школярки викликало широкий громадський резонанс через велику різницю у віці нині вже подружжя. 

Loading...