Прокуратура допитала Яценюка у справі щодо розгону Євромайдану

Прокуратура допитала як свідка прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка у межах кримінального провадження щодо розгону Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Джерело: Відомості

Про це сказав журналістам старший прокурор відділу Генеральної прокуратури Сергій Капищін після засідання суду у справі Олександра Попова, передає УНН.

«Він допитаний, був на місці (події)», — сказав прокурор.

На уточнення журналістів, коли орієнтовно Яценюк буде запрошений на допит до Шевченківського райсуду у справі Попова, Капищін відповів: «Це буде вирішено на конкретному судовому засіданні, після допиту потерпілих».

У свою чергу захисник екс-голови КМДА Попова Микола Карнаух наголосив, що допит як свідка глави уряду у прокуратурі був поверховим. За словами адвоката, він готовий детально допитати Яценюка в судовому засіданні. Адже, на його думку, через деструктивні дії, в тому числі і тодішніх лідерів опозиції, «мирні акції протесту переросли у масові заворушення».

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України інкримінує екс-голові КМДА Олександру Попову пособництво правоохоронцям під час розгону Євромайдану у 2013 році. 

Loading...