Суїцид актора Степана Морозова поставили під сумнів

Суїцид актора Степана Морозова поставили під сумнів

Колеги вважають смерть актора нещасним випадком.

Джерело: Відомості

Співробітники Російського академічного молодіжного театру, де працював російський актор Степан Морозов, шоковані звісткою про загибель артиста. Про це радіостанції «Говорить Москва» розповіла директор РАМТ Софія Апфельбаум.

«Театр, звичайно, знаходиться в шоковому стані, тому що Степан Морозов був ведучим артистом театру, він грав дуже багато ролей практично у всіх наших основних спектаклях. Ще вчора він репетирував до вечора, і ніщо не віщувало якихось таких подій», — зазначила Апфельбаум.

За її словами, проблем на роботі у Морозова не було, на особисте життя він не скаржився, тому колеги актора схиляються до версії нещасного випадку.

«У театрі у нього все було благополучно, він тільки що випустив прем'єру і був задіяний у всіх прем'єрах цього сезону, ніяких проблем в театрі не було. Що стосується особистого життя, в театрі це не обговорювалося. Тому ми думаємо, що можливо, це взагалі нещасний випадок», — сказала Апфельбаум.

Вона додала, що РАМТ надасть посильну допомогу родині загиблого актора. «Його дружина Діана Морозова, з якою він розлучився нещодавно, теж актриса нашого театру, і дитина залишилася, і театр в міру можливості допомагатиме і все, що від нас залежить, буде робити», — підкреслила Апфельбаум.

Раніше ЗМІ повідомили, що актор Степан Морозов покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна своєї квартири в Москві. 

Loading...