Приватбанк пропонує волинянам «Зелену карту»

Приватбанк пропонує волинянам «Зелену карту»

Всім, хто від’їжджав за кордон власним автомобілем, добре відомий термін «Зелена карта» — обов’язкове страхування транспортних засобів на території країн - учасниць Green Card.

Джерело: Відомості

Дана система страхування гарантує відшкодування затрат, пов’язаних з нанесенням шкоди транспортному засобу, іншому майну, життю та здоров’ю третіх осіб внаслідок ДТП.

«Волинь — це прикордонна територія, тому дуже актуальна дана послуга саме для нашого регіону, адже волиняни досить часто від’їдають за межі України, — говорить директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Якимів. — Для зручності клієнтів ПриватБанк надав можливість завдяки технологічним інноваціям кожному клієнту оформити поліс з дому або офісу роботи. Потрібно мати тільки ПК та підключення до Інтернету. При цьому кур’єр доставить усі документи безпосередньо в руки замовнику».

Як зазначили у банку, оплатити страховий поліс можна картою ПриватБанку, а вартість «Зеленої карти» залежить від типу транспортного засобу, терміну дії договору та країни яку відвідує клієнт.

Без додаткових витрат та сплати франшизи страховий поліс у ПриватБанку волиняни отримують на протязі 5 хвилин, а це суттєво, зважаючи на стрімкий ритм сьогодення.

Оформити страховий поліс «Зелена карта» можна у відділеннях Північно-Західного РУ ПриватБанку, на сайті фінансової установи або у додатку Приват24.  

Loading...