Смертельну аварію на Волині, в якій загинуло четверо людей, вчинив п’яний прикордонник

Прокуратура затримала військового, який спричинив ДТП, внаслідок якої загинуло чотири особи.

Джерело: Відомості

Про це повідомив прес-секретар військової прокуратури західного регіону Олег Сенюк, пише УНН.

«Наразі Військовою прокуратурою Західного регіону розслідуються обставини ДТП, яке сталось близько третьої ранку, 12 травня, в районі села Старі Кошари на Волині, на міжнародній трасі «Київ — Ягодин». Внаслідок ДТП загинули 4 особи, ще 4 отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. ДТП сталось за участю прикордонника. Військовослужбовця затримано за ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України. 14 травня судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під його вартою», — повідомив Сенюк.

Як встановлено військовими прокурорами, вказаний військовослужбовець, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на групу осіб, котрі перебували на узбіччі автодороги.

У результаті цього 4 особи загинуло на місці події та 4 особи отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

У прокуратурі також повідомили, що військовою прокуратурою Західного регіону України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою одного з військовослужбовців ДПС України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Loading...