Ірина Шейк і Бредлі Купер перестали приховувати свій роман

Ірина Шейк і Бредлі Купер перестали приховувати свій роман

Офіційного підтвердження не прозвучало, але фото парочки красномовно говорить про все і без слів.

Джерело: Відомості

Тепер можна сміливо стверджувати, що російська модель Ірина Шейк дійсно оговталася від невдалого роману з футболістом Кріштіану Роналду і почала нові стосунки з голлівудським актором Бредлі Купером, пише портал «Дни.ру».

Колишня дівчина нападника «Реалу» Кріштіану Роналду Ірина Шейк вийшла в світ разом зі своїм новим залицяльником — відомим актором Бредлі Купером. Папараці вже одного разу підстерегли парочку при виході з готелю, в якому оселилася прибула в столицю Великобританії манекенниця, однак на цей раз по знімках видно, що все дуже серйозно. Закохані були на парковці в Лондоні — молоді люди не приховували своїх почуттів і не ховалися від камер. На фото видно, як красуня обіймає актора за шию і заглядає йому в очі, при цьому вона виглядає дуже щасливою.

Відразу після того, як ЗМІ пронюхали про нові стосунки Ірини Шейк з голлівудським красенем Бредлі Купером, дівчина поспішно видалила всі сліди Кріштіану Роналду зі свого життя. Ні в Facebook, ні в Instagram красуні тепер немає і натяку на її зв'язок зі знаменитим футболістом, який тривав цілих п'ять років.

Раніше в одному з інтерв'ю модель без сорому назвала причину розлучення з красунчиком-спортсменом.

«Я думала, що вже знайшла свій ідеал чоловіка, але це виявилося не так. Думаю, будь-якій жінці буде неприємно, коли поруч з нею не та людина. Так от, мені було неприємно. Я не відчувала себе в безпеці. Стосунки — це так складно. Потрібно знати, якого чоловіка ви хочете бачити поряд з собою, які в нього цінності, що для нього важливо в житті. Якщо ви разом, значить, це тому що ви йдете в одному напрямку і чекаєте одного і того ж», — повідала Шейк. 

Loading...