П’яні міліціонери жорстоко побили батьків, чиїх дітей вони закрили в гаражі (відео)

11 травня в Україні працівника міліції Дергачівського району Харківської області вирішили відзначити якусь подію, і пішли «тусити» по околицях селища Солоницівка. А тусовка їх полягала в зборі коштів підприємливих металозбирачів, яка перебувала в гаражному кооперативі.

Джерело: Відомості

Все б не було так погано, якщо б по сусідству з металлопрприймачем не було малолітніх свідків, які помітили, як міліціонерам передавалися гроші, пише портал viche.net.ua.

Люди у формі вирішили налякати малолітніх свідків, розмова була не довга, малоліток закрили в гаражі, підперши двері палицею.

Благо нові технології є у кожного піонера, і дітлахи з мобільних телефонів стали видзвонюють батькам. Коли ж батьки прибігли на допомогу до своїх дітей, міліціонери несамовито почали бити їх до напівсмерті.

Як розповіли очевидці подій, один з батьків, що став жертвою декількох виродків у формі, за його словами, троє «піддатих» співробітників міліції били до такого стану, що зараз він лежить з численними гематомами, зламаною щелепою та струсом головного мозку.

Доповнення від Антона Геращенка:

«У Харківській області група осіб, яких язик не повертається назвати правоохоронцями, жорстоко побила двох громадян.

Як тільки я подивився відео опубліковане в соцмережах — відразу ж зв'язався з начальником Харківського обласного УВС Анатолієм Дмитрієвим, і зажадав негайно знайти цих міліціонерів і притягнути до кримінальної відповідальності за перевищення влади, за звіряче побиття людей.

Міліції не для того дані права затримувати правопорушників і залучати їх до кримінальної відповідальності, щоб вони відчували себе безкарними і знущалися над власними співгромадянами!

До тих пір, поки в правоохоронних органах України — міліції, прокуратурі, службі безпеки, не буде продемонстрована відкритість до публічного покарання кожного співробітника, що порушує права громадян, суспільство не повірить у реальність зміни та реформ як органів внутрішніх справ, так і інших силових відомств.

Упевнений, що розслідуванням жорстокого побиття громадян займеться Департамент внутрішньої безпеки і прокуратура в стислі терміни, а винні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності».

Loading...