Мельничук: Генштабу дають великі гроші за здачу Щастя і ТЕС

Мельничук: Генштабу дають великі гроші за здачу Щастя і ТЕС

Перший комбат «Айдару» Сергій Мельничук заявляє, що в Генштаб «зайшли великі кошти» за здачу Щастя і ТЕС.

Джерело: Відомості

Про це він заявив у коментарі телеканалу «112 Україна».

«Є оперативні дані, що в Генштаб зайшли «великі кошти» за те, щоб здати місто Щастя і особливо не саме місто їх цікавить, їх цікавить Щастинська ТЕС, тому що якщо ми цю ТЕС здамо, фактично Луганськ буде без електроенергії», — зазначив він.

«Раніше давали 20 млн... Вчора я зв'язувався з одним з оперативників СБУ», — уточнив Мельничук на питання, звідки у нього така інформація.

Нагадаємо, раніше комбат батальйону «Айдар» Сергій Мельничук заявив, що відмовився здати місто Щастя терористам за 20 млн доларів. Крім того, Мельничук заявляв, що бійцям «Айдару» пропонували гроші за залишення позицій у Луганській ТЕС, і ДТЕК йде на поводу у сепаратистів.

Бійці «Айдару» сьогодні пікетують Міноборони з вимогою не розформовувати батальйон. У Міністерстві оборони України заявляють, що організаційні зміни в батальйоні «Айдар» не торкнуться особового складу.

Нагадаємо, перший комбат «Айдара» Сергій Мельничук заявив, що даний підрозділ, який офіційно підпорядкований Міністерству оборони і діє в Луганській області в складі підрозділів АТО, розформовано, однак у самому Міноборони і Генштабі це нібито заперечують. У грудні минулого року начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявляв, що до кінця 2014 р батальйон «Айдар» повинен бути реорганізований.

Loading...