У Рожищенській бібліотеці для дітей відбувся день сімейного відпочинку

У Рожищенській бібліотеці для дітей відбувся день сімейного відпочинку

Травень – місяць багатий на свята. Серед них є такі, що зігрівають серце кожного. Це День мами та Міжнародний день сім’ї.

Джерело: Відомості

10 травня на гостину до бібліотеки поспішали цілими родинами, адже день сімейного відпочинку «Сім’я, родина – це велике диво», обіцяв багато цікавого. І дивуватись було чому – найніжніші слова і квіти, вірші та пісні, найщемливіші мелодії дитячих сердець торкнулись душі кожного дорослого. А весела вистава про лісових друзів на справжній галявині з диво-квітами дуже сподобалась малечі.

Потім усі разом власноруч робили весняні букети, щоб порадувати рідних і їли смачнючий торт, спечений турботливими руками «найголовнішої» мами нашої бібліотеки – Оксани Глинюк, яка разом зі своєю дружньою сім’єю (вони з чоловіком Русланом виховують п’ятеро дітей) влаштували це Свято Родини.

Допомагали їм у цьому Вікторія Лелюх, Валерія Прус, Аня та Рома Синиці, Світлана Семенюк, Оксана Козачук, Маша Панасюк, Саша Матвійчук, і звісно Ніна, Олесь та Улянка Глинюки.

Працівників бібліотеки теж чекав сюрприз – цілий букет квітів від родини Пархомуків.

Продовжилось святкування у «Бебі Бумі», де підприємець, добрий друг нашої бібліотеки Сергій Мельник, пригостив маленьких гостей солодкою ватою і безкоштовно розважав дітвору цікавими атракціонами. 

Loading...