Водія миколаївської маршрутки звільнили за те, що він викинув учасника АТО

Водія миколаївської маршрутки звільнили за те, що він викинув учасника АТО

Про конфлікт із водієм маршрутки дружина мобілізованого розповіла в соцмережі.

Джерело: Відомості

У Миколаєві звільнено водія маршрутки, який напередодні облаяв учасника АТО, повідомляє ТСН.

Конфлікт із водієм виник, бо той не хотів везти неповнолітню дитину вояка за пільговим тарифом. А коли в ході сварки водій дізнався, що чоловік — учасник АТО – взагалі висадив родину з машини. За два дні водія звільнили.

Про конфлікт із водієм маршрутки дружина мобілізованого розповіла в соцмережі. Стверджує, що керманич відмовився везти їхню родину, щойно дізнався, що чоловік – учасник АТО. При цьому нецензурно облаяв усіх, хто нині захищає Батьківщину.

Неприпустиму поведінку водія розглядають у виконкомі. Заявниця на засідання не прийшла, претензії виклала письмово. Водій виправдовується. Каже суперечка щодо АТО і справді була, але ніхто не лаявся. Начебто, обговоривши розбіжності у поглядах, військовий сам попросився вийти.

«Чоловік попросив, сказав – «я не хочу їхати», я запитав — давайте я вам гроші поверну, бо відчував, що чоловік засмучений. Я нікому не грубіянив, я досить пропрацював на маршрутці, тобі у мене нервова система стримала себе», — заявив водій Володимир Мозуль.

Громадські активісти припускають, що водій відмовився везти військового, бо має антиукраїнські погляди. Принаймні на сторінках в соцмережах вони знайшли чимало цікавого для СБУ, а саме сепаратистські висловлювання.

Водій свої політичні погляди коментувати відмовляється. Рішення щодо його роботи на засіданні виконкому прийняли одноголосно. Відсьогодні на автопідприємстві він не працює.

Інших керманичів від такої поведінки суворо застерігають. Звільненому водію чиновники пообіцяли «вовчий квиток»: із таким ставленням до українського війська в галузі пасажирських перевезень він не працюватиме. 

Loading...