Пушилін і Дейнего є лише маріонетками в руках Суркова й Путіна

Пушилін і Дейнего є лише маріонетками в руках Суркова й Путіна

Так званий «консультант уряду ДНР» Роман Манекін визнав, що ватажки самопроголошених «ЛНР» і «ДНР» Владислав Дейнего і Денис Пушилін є маріонетками глави адміністрації президента РФ Владислава Суркова.

Джерело: Відомості

Також у своєму Фейсбук він висміяв недавню заяву лідерів бойовиків про можливість повернення Донецька і Луганська до складу України на правах автономії, повідомляють Патріоти України. 

«Хто-небудь вважає Дениса (Пушиліна) та Влада (Дейнего) самостійними фігурами? Хто-небудь коли-небудь їх такими вважав? Ясно, що вони озвучують позицію Владислава Суркова, аж ніяк не донецьку. Причому, Денис – людина, назавжди дискредитована в очах ополчення подіями весни-початку літа 2014 року (коли він змушений був тікати до Москви і повернувся звідти з «дахом») і спеціально призначений Сурковим для виконання непристойної ролі рупора АП РФ», – написав Манекін.

На його думку, у Москві зневажають громадську думку Донбасу і не збираються її враховувати надалі.

«Чому Пушилін і Дейнего? А тому що Сурков зневажає громадську думку Донбасу, не готовий на неї спиратися; тим більше, враховувати її в політичній діяльності», – заявив Манекін.

Він додав, що поведінка т.зв. «політичних лідерів» самопроголошених «республік» дає до того вагомі підстави.

«З різницею в кілька годин Захарченко заявляє про те, що є прихильником територіальної цілісності «ДНР», а Денис Пушилін – про готовність увійти в правове поле України», – нагадує консультант.

Нагадаємо, раніше Пушилін висловився за широку автономію «ДНР» у складі України. Також самопроголошена «ДНР» зажадала статус в конституції України. 

Loading...