Терористи знову обстрілювали Широкине і кілька разів просили перемир’я

Терористи знову обстрілювали Широкине і кілька разів просили перемир’я

Найманці знову активізувалися на Маріупольському напрямку.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО. 

Зокрема, з мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та іншої зброї найманці вели вогонь по Пісках, Опитному, Гранітному, Красногорівці, Мар'їнці, а по Авдіївці та шахті Дутовка – з танків.

На Луганському напрямку бойовики стріляли по Станиці Луганській, Щастю та Нижньотеплому.

Водночас, після відносного затишшя збільшилася кількість та тривалість обстрілів і на Маріупольському напрямку, де майже безперервно обстрілювалося Широкине. Крім інших видів озброєння, вчора, близько 20.30, по Широкиному бойовики використали гармати калібром 122-мм зі снарядами, спорядженими шрапнеллю.

«Отримуючи адекватну відповідь, терористи шість разів протягом дня і вечора запрошували припинення вогню, щоб забрати своїх загиблих та поранених, але, щоразу, знову ж перші його порушували», — зазначили в штабі АТО.

Також найманці вели вогонь і по мирним населеним пунктам та цивільним об'єктам, зокрема з автоматичних гранатометів по ТЕС Щастя.  

Loading...