Ковельщина поступово стає енергетично незалежною

У Ковельській райдержадміністрації відбулася нарада з питань впровадження заходів з енергозбереження в бюджетних установах.

Джерело: Відомості

У ній взяли участь начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, повідомив портал kowel.com.ua.

За словами першого заступника голови райдержадміністрації В’ячеслава Сидорука, питання енергетичної незалежності є ключовим, адже ціни на традиційні види палива, зокрема, на газ, стрімко зростають. Тому треба шукати альтернативу.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак доручив провести моніторинг розрахункової вартості шкал теплопостачання в бюджетних установах протягом минулих років та розрахункової вартості одиниць теплоенергії після впровадження енергоефективних технологій та проаналізувати результати.

Основна увага на нараді зверталася на виконання заходів з заміщення споживання природного газу бюджетними установами. Йшлося і про активізацію роботи щодо оперативного моніторингу енергоспоживання закладами бюджетної сфери, що дозволяє щоденно відстежувати споживання енергетичних ресурсів, своєчасно реагувати на відхилення від прогнозованих показників та запобігати нераціональному використанню енергоносіїв, що призводить до перевитрат бюджетних коштів на їх оплату.

Loading...