Чоловіка співачки Жасмін запідозрили у втечі

Чоловіка співачки Жасмін запідозрили у втечі

Молдавські ЗМІ запідозрили чоловіка популярної російської співачки Жасмін Ілана Шора у втечі.

Джерело: Відомості

Автомобіль бізнесмена, якого звинувачують в махінаціях на мільярд доларів, помітили в міжнародному аеропорту Кишинева.

У місцевих виданнях було висловлено припущення, що 27-річний Ілан Шор планує сховатися від влади, яка підозрює його у виведенні коштів з трьох комерційних банків. Машину підприємця, доверху заповнену багажем, помітили в міжнародному аеропорту Кишинева, де чоловік Жасмін досі обіймає посаду голови адміністративної ради, передають «Дни.ру».

Журналісти з'ясували, що за кермом автомобіля перебував невідомий чоловік. Припаркувавшись перед VIP-залом аеровокзалу, він вийняв з багажника одну валізу і зник з нею у холі. Однак перенести інші речі з машини в приміщення він не встиг. Помітивши, що його знімають, чоловік сів у машину і зник.

За деякими даними, протягом кількох годин у VIP-залі аеропорту свідки помітили ще чотири машини Ілана Шора. Місцеві ЗМІ стверджують, що дві з них виїхали з двору будинку бізнесмена.

Нагадаємо, конфлікт, в якому опинився замішаний чоловік російської співачки, розгорівся після публікації секретного звіту детективів про крадіжку одного мільярда доларів з трьох молдавських банків. Його автори стверджують, що саме Ілан Шор — власник контрольного пакету акцій фінустанов — і його партнери реалізували схему по виведенню грошей з банківських активів. Викрадені кошти у вигляді кредитів були конвертовані в долари і євро, а потім переведені на рахунки офшорних фірм Британії та Гонконгу.

Раніше повідомлялося, що бізнесмена спершу заарештували і допитали в Національному комітеті по боротьбі з корупцією, а потім відправили під домашній арешт на 30 днів.

Loading...