Турчинов: На правах автономії Україна готова повернути Кубань

Турчинов: На правах автономії Україна готова повернути Кубань

Це була відповідь РФ і терористам сходу.

Джерело: Відомості

Секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував ультиматум самопроголошених керівників «ЛНР» і «ДНР» про проведення виборів і заяву про можливість повернення окупованих територій до складу України на правах автономій, повідомляють Патріоти України. 

«На правах автономії ми готові повернути до складу України тільки Кубань. Всі інші території, що входять до складу України зараз і визнані українською світовою спільнотою, мають і матимуть права такі ж, як і всі інші регіони України згідно з чинною Конституцією України».

Нагадаємо раніше представники терористів Денис Пушилін і Владислав Дейнего направили представнику ОБСЄ Хайді Тальявіні, представникові України Леоніду Кучмі і іншим свої «пропозиції» щодо проведення муніципальних виборів на окупованих територіях Донбасу.

Так, лідери сепаратистів вимагають «незалежне формування населенням окремих районів тимчасових виборчих комісій», які будуть в кінцевому підсумку займатися агітацією і підрахунком голосів.

Також бойовики вимагають, щоб до виборів не були допущені українські партії, «представники яких брали участь у введенні режиму АТО, економічної блокади» і так далі. Пушилін і Дейнего вимагають повного скасування АТО, амністії всіх бойовиків. 

Loading...