Клімкін поговорив з Керрі про подальші дії в умовах агресії Росії

Клімкін поговорив з Керрі про подальші дії в умовах агресії Росії

Про це повідомили у прес-службі місії України при НАТО.

Джерело: Відомості

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і держсекретар США Джон Керрі провели зустріч перед засіданням голів МЗС країн-членів НАТО у Туреччині, під час якої узгодили подальші дії в умовах агресії Росії. 

«Перед початком міністерських заходів НАТО в Анталії відбулася зустріч керівників зовнішньополітичних відомств України та США. Під час зустрічі Павло Клімікін та Джон Керрі узгодили подальші спільні кроки в умовах триваючої агресії з боку Росії», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 травня Клімкін прибув до Туреччини, де запланована його участь у засіданні комісії Україна-НАТО.

Очікується, що засідання комісії буде присвячене обговоренню актуального стану політико-безпекової ситуації в Україні, графіку інтенсивного політичного діалогу на ближчу перспективу, а також подальших шляхів розвитку співробітництва між Україною та Альянсом з метою підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, відновлення її обороноздатності, а також та боєготовності і матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України.

За результатами засідання Комісії Україна-НАТО планується прийняти спільну заяву.

Крім участі голови МЗС України у щорічних заходах на рівні керівників зовнішньополітичних відомств НАТО, також запланована його зустріч з Генеральним секретарем Альянсу Йенсом Столтенбергом.

Loading...