Бойовики продовжують стріляти із забороненої зброї, біля Щастя працював снайпер

Бойовики на сході України у вівторок продовжили обстріли з заборонених мінськими домовленостями артилерії, мінометів, а також гранатометів, іншої наявної в них зброї. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Джерело: Відомості

«Для загарбників, як і раніше, не існує жодних принципів і форматів домовленостей. Розпочинаючи з 18:00 вчорашнього дня вони щонайбільше годину не стріляли по території, де люди не хочуть війни. Свою криваву і жорстоку справу бандформування робили з допомогою заборонених Мінськими домовленостями артилерії, мінометів, а також гранатометів, іншої наявної в них зброї», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку найбільше злочинці стріляли по Піскам, використовуючи мало не весь арсенал своєї зброї.

У штабі АТО додали, що у районі Широкиного стріляли з мінометів великих калібрів.

«На артемівському напрямку прихильники так званого руського миру масованим обстрілам з 152-міліметрової артилерії піддали Дружбу... З 120-міліметрових мінометів та озброєння танку вели вогонь по Ленінському та Кірово», — поінформували у прес-центрі.

За повідомленням, з ночі і до ранку злочинці не припиняли обстріли Станиці Луганської, біля Щастя працював снайпер.

Також зазначається, що бойовики двічі обстріляли з зенітних установок та великокаліберних кулеметів населений пункт Опитне.

Безпілотні літальні апарати противника з’являлися у небі над Щастям, Орловським, Талаківкою, Чермаликом та іншими населеними пунктами.

Loading...