Мадонна відкрила секрет своєї стрункості

Мадонна відкрила секрет своєї стрункості

Мадонна завжди могла похвалитися бездоганною фігурою. І навіть у свої 56 років поп-діва виглядає прекрасно!

Джерело: Відомості

Що дозволяє зірці залишатися в такій відмінній формі, розповідає Viva.

«Я можу дати фору будь юній красуні. І знаєте чому? Я веду активний спосіб життя, багато займаюся спортом, доглядаю за шкірою. І потім — у мене хороші італійські гени», — так прокоментувала Мадонна свій прекрасний зовнішній вигляд.

Що стосується фізичних навантажень, то тут Мадонна абсолютно не лукавить. Її фітнес-програма порівнянна з навантаженнями справжніх спортсменів. Мадонна поєднує інтенсивні аеробні та силові навантаження — з одного боку, вони спалюють зайві калорії, а з іншого — формують красивий м'язовий рельєф.

День співачки зазвичай починається з йоги, потім — пробіжка. Протягом дня зірка заїжджає у фітнес-зал на тренування з пілатесу або урок танців. Улюблений напрямок Мадонни — «крамп» — різновид хіп-хопу. Цей танець досить складний і вимагає хорошої фізичної підготовки. А ще Мадонна захоплюється карате, плаванням, важкою атлетикою, фехтуванням і верховою їздою. При такому підході у неї просто немає шансів заплисти жирком!

Тим часом, добитися таких форм виключно спортом навряд чи вдалося б. Для того щоб домогтися стрункої і рельєфною фігури необхідний симбіоз дієти і спорту.

Мадонна давно слідує принципам здорового харчування. Правильний вибір продуктів дозволяє їй підтримувати вагу в нормі і зберігати молодецьку енергію. Вона віддає перевагу більш щільному сніданку і зовсім легкій вечері. Щільний сніданок запускає обмінні процеси, заряджає енергією на весь день, а легка вечеря закріпить результат і не дасть зайвим кілограмам зіпсувати талію.

Loading...