На Волині з початку року відбулося 15 земельних аукціонів

На Волині тривають земельні аукціони.

Джерело: Відомості

Від початку року в області відбулося 15 торгів з продажу земельних ділянок комунальної власності та прав оренди на них. Про це повідомили у Головному управлінні Держгеокадастру України (колишнє Держземагентство) у Волинській області.

Відтак, у власність продано 6 ділянок у Камінь-Каширському, Турійському районах, місті Нововолинськ загальною площею 1,03 га. Загальна їх вартість 528,2 тис. грн.

Також реалізовано право оренди на 13 земельних ділянок комунальної власності загальною площею 8,98 га з загальним річним розміром орендної плати 121,4 тис.грн: 1 в Ківерцівському та Рожищенському, 2 в Луцькому, Маневицькому і Турійському районах, 2 у м.Володимир-Волинський, а також 3 у Ковелі.

Крім цього, на 7 земельних аукціонах також продано право оренди на 15 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (в Іваничівському, Луцькому, Рожищенському, Турійському районах) загальною площею 371,3 га. Загальний річний розмір орендної плати становить 178,5 тис.грн.

Для порівняння, за аналогічний період 2014 року в області відбулося лише 6 земельних аукціонів. У власність було продано 1 земельну ділянку у Луцькому районі площею 0,47 га вартістю 112 тис.грн та право оренди на 5 ділянок площею 63,5 га із загальним розміром річної орендної плати 30 тис. грн. 

Loading...