Україна отримає від Канади $30 мільйонів на розвиток та боротьбу зі злочинцями

Україна отримає від Канади $30 мільйонів на розвиток та боротьбу зі злочинцями

Канада виділить Україні більше 30 млн доларів на розвиток.

Джерело: Відомості

Про це на брифінгу після зустрічі з українським керівництвом повідомив міністр закордонних справ Канади Роберт Ніколсон, передає УНН.

За його словами, канадський уряд має намір профінансувати програми розвитку малого та середнього бізнесу, атомної енергетики, розвитку малого та середнього бізнесу та боротьби зі злочинністю.

«Мені особливо приємно повідомити, що Канада виділяє додатковий пакет допомоги. Канада профінансує програми з протидії організованій злочинності, програми підтримки малого та середнього бізнесу, а також для посилення атомної безпеки. Цей пакет включає 30 млн дол. (канадських доларів) на підтримку малого та середнього бізнесу», — сказав він.

Крім того Ніколсон зазначив, що канадський уряд надасть близько 5 млн дол. на програми захисту кордону, включаючи програми поставки обладнання для захисту кордону, а також 3,5 млн дол. на програми електрифікації, підвищення безпеки атомних електростанцій, а також на програми участі Канади в будівництві об’єкта «Укриття».

Нагадаємо, раніше Канада надала Україні військових інструкторів та технічну допомогу. Українська місія канадських військових триватиме до березня 2017 року.

Loading...