На Одещині піймали бойовика з георгіївською стрічкою, який тікав до Молдови

Прикордонники затримали члена терористичного угруповання, який намагався втекти з України. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Джерело: Відомості

«Учора прикордонники у пункті пропуску Станіславка, що на Одещині, виявили особу, яка ймовірно причетна до діяльності незаконних збройних формувань», — сказано у повідомленні.

Під час оформлення пасажирів рейсового автобуса Мерседес, який прямував з Котовська в молдовське місто Рибниця, прикордонники звернули увагу на чоловіка з георгіївською стрічкою на грудях.

З’ясувалося, що він є громадянином України та постійно проживає в Республіці Молдова. Було встановлено, що молодий чоловік перебув на території окупованого Криму та на території, яка підконтрольна терористичним організаціям.

«За результатами фільтраційних заходів у цього громадянина виявили мобільний телефон з відео- та фотоматеріалами, що вказують на його причетність до сепаратистської діяльності на території окупованої території Донеччини. Також затриманий при собі мав декілька карток мобільних операторів РФ», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затриману особу встановленим порядком передали співробітникам СБУ для з’ясування всіх обставин.

Loading...