Сильвестр Сталлоне заборонив донькам ходити на побачення до 40 років

Сильвестр Сталлоне заборонив донькам ходити на побачення до 40 років

Незважаючи на зірковий статус тата, діти Сталлоне, як, втім, і діти Девіда Бекхема, іноді соромляться батьків.

Джерело: Відомості

Легендарний актор Сильвестр Сталлоне не боїться, що його дочки можуть залишитися «старими дівами». Навіть навпаки. Зірка «Нестримних» робить все, щоб цього домогтися. Нещодавно актор зізнався, що заборонив своїм дівчаткам — 18-річній Софії, 16-річній Систіно і 13-річній Скарлет — ходити на побачення, поки їм не виповниться 40 років, передає «Сегодня».

«Я був шокований, коли моя старша дочка кілька років тому привела додому хлопчика. Тоді я сказав моїм дочкам, що забороняю ним ходити на побачення, поки їм не виповниться 40 років. Я не хочу бути татом, який так легко з цим мириться, — розповів Сильвестр. Колись хлопець Софії подзвонив до нас додому і питає: «Де Софія?». Я відповів: «Вона в Єгипті і буде там завжди». Домашні тоді на мене дуже розсердилися».

Актор зізнався, що, незважаючи на його заборони, доньки його все-таки не послухали. Багатодітному батьку нічого не залишалося, як познайомитися з хлопцем Софії. «Ми зустрілися. Йому було 18 років. Ми потиснули один одному руки і я сказав: «Ні, хлопче. Ти повинен навчитися робити більш міцне рукостискання, ніж це. І тоді ми позмагалися в армрестлінгу».

Незважаючи на зоряний статус тата, діти Сталлоне, як, втім, і діти Девіда Бекхема, іноді соромляться батька.

«Їм зі мною іноді ніяково. Я іноді сам прошу відвезти їх до школи, але мені доводиться або далеко паркуватися, або вони просять мене маскуватися. Зазначу, що всі в їхній школі раді мене бачити, крім них самих. Це часто відбувається із зірковими батьками». 

Loading...