Терористи з вечора знову гатили по населених пунктах і просили перемир’я

Терористи з вечора знову гатили по населених пунктах і просили перемир’я

11 травня з 18.00 години терористи в ході обстрілів позицій українських військ знову використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Джерело: Відомості

На Донецькому напрямку загарбники гатили з 120-мм мінометів по Опитному, Водяному, Піскам. По шахті Дутовка били зенітна установка та танк. Снаряди від танків та 152-мм гармат і міни, випущені бандитами, падали в населеному пункті Авдіївка. По Мар’їнці стріляв снайпер.

Не довго протрималося затишшя і на Маріупольському напрямку. Тут злочинці використали мало не весь свій наявний арсенал.

«Гатили і з самохідних артилерійських установок, і з 120 і 82-мм мінометів, застосовували гранатомети і стрілецьку зброю. Та отримавши адекватну відповідь, п’ять разів просили перемир’я. На Луганському теж було не спокійно. Стріляли злочинці з мінометів великих калібрів, гранатометів та стрілецької зброї по Станиці Луганській, Щастю, по Ленінському та Лозовому загарбники стріляли з великокаліберних кулеметів», — йдеться у повідомленні. 

Loading...