Зірка фільму «Москва сльозам не вірить» склав заповіт

Зірка фільму «Москва сльозам не вірить» склав заповіт

Зараз улюбленець мільйонів переживає непрості часи. 86-річного народного артиста день за днем покидають сили.

Джерело: Відомості

86-річний російський актор Олексій Баталов розповів про погіршення свого стану здоров’я і пояснив, чому не згадав старшу дочку в заповіті, пише «Собеседник».

«Я вже півтора місяці не був у ВДІКу, де очолюю акторську кафедру. Хоча мене там досі тримають. Останні два тижні весь час лежу, сил немає, щоб кудись поїхати. Але це не від хвороби, а від старості», — на хвилину замислившись, Баталов запитує у дружини: «Гітан, скільки мені років?» У трубці доноситься відповідь: «86» — і тут же вигук Олексія Володимировича: «Ось це так ... Стільки ж не живуть…»

Олексій Баталов вже склав заповіт: «Я склав заповіт: квартиру (чотирикімнатні апартаменти в центрі Москви з видом на Кремль і храм Христа Спасителя) і все, що в мене є, я заповідав Маші і Гітані».

Старша дочка актора (від першого шлюбу з Іриною Ротовою) Надія нічого не отримає: «У неї своє життя, вона зараз за кордоном. Ми з нею рідко спілкуємося, тому я все відписав дружині і молодшій доньці».

Надія за професією перекладач, у неї є дочка Катерина, вона закінчила економічний факультет і вже сама стала мамою. У Баталова є правнучка Світлана.

«Чесно кажучи, ніколи не бачив ні Катю, ні Свєту. Вони до мене не приходять, а хоч би й прийшли, що з ними робити, не знаю. Та й я зараз уже непридатний... Здоров'я в останні роки зовсім поганим стало. До мене часто приходить священик, вдома у мене є молитовний куточок, так що якщо в чому винен, то прошу пробачити. На все воля Божа. Знаєте, зараз у мене думки про одне, як у пісні співається: «Якщо смерті, то миттєвої, якщо рани, невеликої», — зізнався актор. 

Loading...