Ольга Фреймут показала, що буде зі здоров’ям, якщо харчуватися у фастфуді

Ольга Фреймут показала, що буде зі здоров’ям, якщо харчуватися у фастфуді

Ведуча проекту «Інспектор Фреймут» Ольга Фреймут провела експеримент c добровольцем у фастфуді і визначила, чим небезпечна «швидка їжа».

Джерело: Відомості

6 травня в ефірі «Інспектора Фреймут» Ольга Фреймут перевірила українські ресторани, в тому числі і фастфуди. Щоб з'ясувати, чи правда те, що регулярне вживання фастфуду може згубно позначитися на здоров'ї людини, ведуча провела експеримент і запросила добровольця, журналіста Дмитра Агаркова. 19-річний хлопець впродовж двох тижнів три рази на день харчувався стравами швидкого приготування, передає Viva.

Незалежна клініка на початку і в кінці експерименту взяла аналізи у хлопця, які показали вдвоє збільшений рівень холестерину, підвищену температуру тіла, постійну печію і збільшення ваги на 4 кілограми за два тижні. Але самопочуття добровольця говорить красномовніше всіх аналізів.

«Я ніколи не міг подумати, що фастфуд у моєму віці так сильно може вплинути на самопочуття. Я і раніше іноді заходив перекусити в такі кафе, а також бачив американський фільм, в якому проводили подібний експеримент, тому мені стало цікаво, чи правда це», — розповідає доброволець.

«Найскладнішим було втриматися від свіжих овочів і фруктів. На третій день мене мучила страшна тяжкість в шлунку і печія, як після новорічного застілля. Піднялася температура, я відчував постійну слабкість. Я повинен був щодня з'їдати мінімум 2 сендвіча, картоплю фрі, 2 рази замовляти курку. Мене рятували тільки салати, які були в меню».

На питання, наскільки швидко відновилося самопочуття, Дмитро відповів: «Після закінчення експерименту я ще місяць десятою дорогою обходив усі фастфуди. Першим ділом пішов у магазин і купив кілограм яблук, які моментально з'їв. Зараз харчуюся тільки правильно — їм супи, вівсянку, молочні продукти. І якщо чесно, нікому не порекомендую ходити в фастфуди».

Само собою, Ольга Фреймут не могла рекомендувати фастфуд глядачам.

«За два тижні Діма поправився на 4 кілограми, у нього почалася аритмія, постійно відчував нудоту і печію, вдвічі збільшився рівень холестерину. Незалежна клініка не знайшла в організмі Діми якихось смертельних змін, але таке харчування категорично не рекомендувала, лікарі насторожені результатами аналізів. Харчуватися у фастфуді постійно — небезпечно, це довів експеримент», — прокоментувала Ольга Фреймут.

Loading...