Кім Кетролл каже, що її героїня з «Сексу у великому місті» зруйнувала її життя

Кім Кетролл каже, що її героїня з «Сексу у великому місті» зруйнувала її життя

58-річна англо-канадська актриса Кім Кетролл зізналася, що винить персонаж Саманту Джонс в тому, що вона так і не знайшла щастя в особистому житті.

Джерело: Відомості

Кетролл каже, що сексуально розкріпачена героїня серіалу «Секс у великому місті» стала каменем спотикання на шляху до її сімейного благополуччя.

Свої думки Кім пояснює досить просто — справа в тому, що після виходу на екрани найпопулярнішого серіалу початку 2000-х, чоловіки бачили в актрисі лише образ, але навідріз не помічали, що насправді вона тонка ранима людина, протилежна екранній героїні, передає «Сегодня».

«Я не ходила на побачення досить довгий час, — говорить Кім, яка розлучилася втретє зі своїм чоловіком Марком Левінські в 2004 році. — Іноді я відчуваю себе наче у вежі. Чоловіки сприймають Саманту як щось страшне, бо якщо я і знайомлюся з чоловіками, то трапляється це через друзів. Мені важко комусь довіритися».

«Я розумію, що це була робота і, мабуть, найкраще, що я робила у своєму житті, але виходить так, що у свідомості людей я застрягла в цьому образі, — розповіла Кім в недавньому інтерв'ю. — Останнім часом чоловіки найчастіше підходять до мене з проханням зробити селфі. Причому потім вони в хамській манері дозволяють собі сказати, що цей знімок допоможе їм кадрити інших жінок».

Кетролл тричі була заміжня: за Леррі Девісом; Андре Дж. Лісоном, з яким вона розлучилася в 1989 році; і аудіоінженером Марком Левінські, з яким розлучилася в 2004 році. До того була заручена з актором Деніелом Бензалі.

Цікаво, що якщо не прив'язувати образ Саманти Джонс до Кім, актриса каже, що характер і образ її героїні в цілому їй імпонує.

«Мені подобається її грати, — каже Кеттрол. — Вона була смілива, відкрита і не засуджувала інших, вона завжди позитивно дивилася на життя. Наші чотири персонажі показали, що жінки можуть бути набагато цікавішими». 

Loading...