Жасмін вважає скандал навколо її чоловіка непорозумінням і політичною грою

Жасмін вважає скандал навколо її чоловіка непорозумінням і політичною грою

Російська співачка Жасмін прокоментувала гучний скандал зі своїм чоловіком Іланом Шором.

Джерело: Відомості

Бізнесмена звинувачують у причетності до розкрадання 1 мільярда доларів з банківської системи Молдови, нагадує Viva.

Чоловік-мільярдер співачки Жасмін перебуває під домашнім арештом терміном в 30 днів. 28-річний бізнесмен звинувачується у справі про махінації навколо трьох великих банків Молдови. Так, Ілана Шора підозрюють у розкраданні 1 мільярда доларів.

Дружина Ілана Шора, відома співачка Жасмін вперше висловилася про скандал навколо чоловіка. У своєму Інстаграмі артистка написала наступне:

«Дорогі друзі, колеги, шановні представники ЗМІ. Мені насилу віриться в те, що відбувається... Мій чоловік поважана людина і успішний підприємець, меценат, активно підтримує спорт і мистецтво в Молдові, засновник благодійного фонду, який допоміг і підтримав у важку хвилину десятки сімей і сотні людей, а головне — він люблячий, добрий батько і чоловік. Вважаю дії силових органів Молдови величезною помилкою, а розгорнуту навколо нього кампанію в пресі і суспільстві — навмисним очорненням, дискримінаційною і явно політичною грою. Щиро сподіваюся, що істина восторжествує і це непорозуміння буде вичерпано».

Нагадаємо, Жасмін і її чоловік Ілан Шор одружилися чотири роки тому. Чоловік молодший за неї на 10 років. У шлюбі з бізнесменом співачка народила доньку Маргариту. Також у артистки є дорослий син Михайло від першого чоловіка.

Loading...