Порошенко підписав указ про звільнення в запас військових, призваних під час мобілізації

Порошенко підписав указ про звільнення в запас військових, призваних під час мобілізації

Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період за указом від 6 травня 2014 року.

Джерело: Відомості

Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

«Провести у травні - липні 2015 року звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період відповідно до Указу Президента України від 6 травня 2014 року № 454 «Про часткову мобілізацію», — йдеться в документі.

Президент постановив Кабміну забезпечити фінансування та вжити в межах повноважень інших заходів, пов’язаних із звільненням у запас військовослужбовців, у тому числі з їх перевезенням до місць проживання чи перебування.

Порошенко доручив Міноборони, МВС, СБУ, адміністрації ДПСУ, Держспецслужбі транспорту провести звільнення військовослужбовців, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період за указом від 6 травня 2014 року, у визначені терміни, перевезення звільнених військовослужбовців до місць проживання чи перебування і забезпечити їх комплектом польової форми одягу за сезоном та харчуванням під час переміщення до місць проживання чи перебування.

Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Loading...