У Макіївці бойовики полюють на «шпигунів» і «українських партизанів»

У Макіївці бойовики полюють на «шпигунів» і «українських партизанів»

Протягом доби бойовики вели інтенсивні обстріли позицій сил АТО зі стрілецького озброєння, 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і зенітних установок ЗУ-23-2 в районі Щастя та Станиці Луганської.

Джерело: Відомості

Про це у Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

На ділянці Донецьке-Новотошківка-Кримське-Трьохізбенка розгорається «мала війна військової розвідки». У місцевій надрічковій «зеленці», балках і урочищах фіксуються бойові зіткнення груп диверсантів і розвідників формувань російсько-терористичних військ з мобільними групами українських військ. В даному районі оперує значна кількість різноманітних малих груп і формувань російсько-терористичних військ (ДРГ бандформування «Привид», невеликі напівавтономні банди т.зв. «козацтва», російський спецназ, групи найманців з громадян РФ — ветеранів збройних конфліктів). На вказаній ділянці постійно фіксуються вогневі контакти, бої, засідки (в якості заходів у відповідь українські війська проводять контрзасадні дії), рейдові дії і т.д. Досить рідко терористи використовують артилерію і бронетехніку.

У Макіївці і передмістях Донецька «органи безпеки» «ДНР» за підтримки спецгруп, укомплектованих колабораціоністами з колишніх українських міліціонерів, проводять масштабні «фільтруючі заходи» по затриманню «шпигунів», «диверсантів», «українських партизанів» і «українських підпільників» (що означає будь-яких громадян, які демонструють проукраїнські погляди). Увага в основному приділяється огляду транспорту. Зафіксований випадок кидка гранати в блокпост бойовиків з проїжджаючого автотранспорту, що викликало різку активізацію «заходів щодо посилення безпеки» з боку бойовиків (в «оперативному донесенні» терористів зазначено, що метання гранати здійснила молода дівчина).

Loading...