Лідер гурту «Токіо» переїхав в Україну, щоб виховувати дітей у демократичному суспільстві

Лідер гурту «Токіо» переїхав в Україну, щоб виховувати дітей у демократичному суспільстві

Учасники гурту «Токіо» розповіли, що переїхали з Росії до України на постійне місце проживання, аби виховувати дітей в демократичному суспільстві.

Джерело: Відомості

Про це лідер гурту «Токіо» Ярослав Малий розповів в інтерв’ю «Світському життю».

Музикант українського походження, який тривалий час жив та займався творчістю в Росії, зазначив, що жити в Росії стало неможливо.

«Там неможливо знаходитися через ту кількість брехні. Ми вирішили, що нам і нашим дітям буде правильно тут знаходитися, щоб підтримати свою країну, тому що я громадянин України. А також через дітей, щоб вони росли хоча б у відносно демократичному суспільстві», — пояснив Малий.

Зараз з восьми дітей Ярослава Малого та його дружини (яка, до речі, росіянка) до Києва переїхали п'ятеро, в Росії залишилось дві дитини, а ще одна в Європі зараз.

Ярослав Малий також анонсував вихід нового альбому, присвяченого нинішнім подіям. «Той альбом, який ми записали в Україні, «Війна і мир» — присвячений подіям, які тут сталися», — зазначив він. Також гурт зробив два нових треки українською мовою.

Щодо того, що фінансово музиканти значною мірою залежали від російської аудиторії, Малий зауважив: «Для нас те, що ми робимо, ніколи не було тісно пов'язано з фінансами. Нам важливіша ідея. Музика — це наше життя, ми не можемо писати музику окремо від того, як ми живемо та що відчуваємо. Тому ми не хвилюємося на рахунок грошей». 

Loading...