9 Травня Ірина Білик вперше з’явився на екрані зі своїм батьком

9 Травня Ірина Білик вперше з’явився на екрані зі своїм батьком

Мама примадонни української естради Ірини Білик Анна Яківна час від часу з’являється на телевізійних екранах, бере участь в популярних ток-шоу і дає інтерв’ю.

Джерело: Відомості

А ось батько сімейства Микола Семенович до останнього залишався за кадром. І ось днями він знявся разом із зірковою дочкою у святковому концерті на каналі «Інтер», розповіли у творчій групі artPRoUA.

«Коли мені запропонували взяти участь в концерті до Дня перемоги, я зраділа, адже давно мріяла виконати якусь пісню під акомпанемент баяна, — зізнається Ірина Білик. — Пам'ятаю, як у дитинстві тато ставив мене на табуретку перед присутніми гостями, грав, а я співала. Мені плескали, говорили, що я майбутня артистка. Зараз я розумію, що саме тато вплинув на вибір моєї майбутньої професії! Він працював інженерм, збирав літаки, керував ОТК на заводі імені Антонова, але завжди залишався дуже творчою, музичною людиною, яка і прищепила мені любов до музики».

За словами Білик, їй дуже хотілося повернутися в дитинство: щоб вона співала, а її батько, як і колись, грав на баяні. Ірина запропонувала ідею ретро-номера режисерові концерту Олені Коляденко і та втілила її в життя. У святковому концерті примадонна української естради виконає вальс «Ах, эти тучи в голубом». Що з цього вийде, глядачі побачать вже 9 травня.

«Я рада, що мені на пам'ять залишаться кадри з моїм улюбленим татком, який вперше з'явиться зі мною на екрані», — говорить Білик. 

Loading...