Тіна Кароль розповіла про сина та релігію, а також про те, на чому вона економить

Тіна Кароль розповіла про сина та релігію, а також про те, на чому вона економить

Співачка Тіна Кароль заявила, що не готує сина Веніаміна у священики. Вона просто хоче духовно зміцнити хлопчика, який нещодавно став паламарем при Іллінській церкві на Подолі.

Джерело: Відомості

Крім того, артистка зауважила, що не тринькає гроші, а навіть економить, переважно, на власних потребах. Про це Кароль розповіла в інтерв’ю «Теленеделе», для якої також знялася у фотосеті.

Розповідаючи про сина, Тіна уточнила, що рішення, служити церкві чи ні, хлопець має приймати сам.

«Для того, щоб стати священнослужителем потрібно, як мінімум, закінчити духовну семінарію. Веніамін може тільки самостійно прийняти таке рішення — я за нього вирішувати не буду. Те, що Веня ходить до недільної школи і до церкви — зовсім не означає, що ми з ним «пішли» в релігію на ґрунті сімейної трагедії. Просто мені хочеться заповнити ту порожнечу, яка у нього з'явилася у відсутності батька, і духовно зміцнити його», — поділилася співачка.

Восени син Кароль піде в перший клас, і поєднувати школу з церквою навряд чи вийде.

«Ну, а поки є час, нехай бере участь у всіх процесах. Головне, щоб не втомлювався», — зазначила Тіна.

Також Кароль спростувала чутки про те, що збирається випустити збірку віршів.

«Мені здається, це було б занадто зухвало. Я читаю їх зі сцени не для того, щоб самореалізуватися, а в надії, що комусь вони зможуть щось підказати», — заявила Тіна.

Як і більшість людей, Кароль відчуває фінансові складнощі та зовсім не шикує.

«Звичайно, я теж, як і всі люди в нашій країні, відчуваю труднощі. Один з головних пунктів економії — довелося призупинити будівництво на ділянці. Я обожнюю щось облагороджувати, будувати, садити! Мені потрібна кипуча діяльність постійно і на всіх фронтах», — зізналася Тіна.

«На жаль, зараз не до цього: криза зачепила всіх, а я — єдина годувальниця не тільки для своєї родини, а й для людей, які зі мною працюють. Це досить великий штат — не тільки ті, хто виходить на сцену, але і хто допомагає мені «за лаштунками». А для мене дуже важливо, щоб у колективі всі були ситі, задоволені і відчували себе практично членами однієї сім'ї», — зауважила артистка.

Але на синові Кароль не економить.

«Домашні витрати теж скоротилися. Правда, якщо Веня хоче щось смачненьке — я обов'язково це купую. Як можна відмовити дитині? Але син знає залізне правило: якщо вже поклав на тарілку, треба все з'їсти. Їду ми не викидаємо», — запевнила співачка.

«У моєму випадку, економія — відмовляти в чому-небудь тільки собі. По магазинах я, правда, ходити не люблю і дорогих нарядів, за винятком концертних, не купую», — підкреслила Кароль.  

Loading...