У родині Анни Семенович сталося горе

У родині Анни Семенович сталося горе

Екс-учасниця російського гурту «Блестящие» переживає особисту трагедію.

Джерело: Відомості

У сім'ї популярної російської співачки Анни Семенович трапилося горе. Померла її бабуся Зінаїда Пилипівна. Жінка примудрилася відзначитися в пресі одкровеннями про особисте життя своєї прославленої внучки, передає «Сегодня».

Так, в недавньому інтерв'ю Зінаїда Пилипівна згадала, як одного разу їй довелося заступитися за Анну, точніше — за її пишні форми. Справа була в лікарні.

«Всі пацієнти зазвичай їли в загальній їдальні. І ось один раз вечеряємо, а по телевізору показують виступ гурту «Блестящие», тоді ще з Ганнусею. І якась жінка раптом заявляє: «Теж мені! Зробила собі груди і хвалиться тепер, он яке декольте на весь екран!» Я не стрималася, піднялася з-за столу, вказала на свій сьомий розмір і кажу: «Подивіться, я — бабуся Анни Семенович! Все у неї справжнє, це у нас сімейне… Онуці, до речі, дуже важко з такими великими грудьми — вони тягнуть, спина швидко втомлюється, часто доводиться робити розслаблюючі масажі».

Крім того, саме бабуся артистки розсекретила представникам ЗМІ колишнього коханого співачки. Нареченим Семенович журналісти називали 40-річного члена ради директорів банку «Новий час» Івана Станкевича. Зінаїда Пилипівна тоді висловила надію на швидку появу правнуків. А ще вона повідомила, що Анна обожнювала обранця, який був одного разу одружений, але розлучився. 

Loading...