Наталка Могилевська обзавелася новим шанувальником

Наталка Могилевська обзавелася новим шанувальником

Наталя Могилевська заінтригувала шанувальників новим несподіваним союзом з молодим і привабливим чоловіком — екс-учасником телепроекту «Хочу до Меладзе».

Джерело: Відомості

Очевидно, латвійський співак Маркус Ріва після успішної участі в серіаліті «Хочу до Меладзе» вирішив пустити творче коріння в Україні. Днями білявий артист представив пісню «Красиво сильно», і вже через кілька годин поле прем'єри вона побила свій перший рекорд, очоливши iTunes Латвії. А вже через два тижні відбудуться зйомки кліпу. До створення відеороботи співакові вдалося залучити не кого-небудь, а саму Наталю Могилевську. У якій якості поп-діва постане у кліпі, поки невідомо, але співачка і продюсер, яка запалила не одне гучне ім'я на українській сцені, підтвердила, що «має деяке відношення до роботи», передає Viva.

Ще однією несподіванкою для шанувальників Маркуса стане участь у кліпі відомих персон української сцени.

«Моя добра половина говорить мені, що вже пора розповісти про все задумане, але злий Маркус велить зберігати мовчання», — з фірмовим латиським акцентом співак тримає інтригу.

Прем'єра відеороботи запланована на початок літа. Нагадаємо, що кліп на попередню пісню артиста Take Me Down зібрав сотні тисяч переглядів на відеоканалі ELLO і увійшов в ротацію провідних українських телеканалів. 

Loading...