Клієнти ПриватБанку допоможуть врятувати дітей з вадами серця

Клієнти ПриватБанку допоможуть врятувати дітей з вадами серця

Понад 450 тисяч гривень уже зібрано клієнтами ПриватБанку в рамках нової благодійної кампанії «Дозвольте битися дитячим серцям», що стартувала в березні.

Джерело: Відомості

Добру справу роблять разом ПриватБанк, Український фонд допомоги та передові дитячі кардіологічні центри України. Усі зібрані за допомогою проекту кошти направляються напряму на спасіння дітей із вродженим пороком серця.

«Щорічно в Україні порок серця знаходять майже в 4 000 новонароджених, більшість таких дітей потребують термінового, невідкладного лікування, від цього залежить життя дитини, – говорить керівник благодійних проектів ПриватБанку Ганна Павлова. – Тому ПриватБанк і його клієнти активно підтримали ініціативу провідних кардіологічних центрів України та Українського фонду допомоги організувати спільну благодійну кампанію».

Зібрані в рамках проекту гроші направляються напряму на проведення термінових операцій новонародженим, а також закупівлю оклюдерів (імплантів, необхідних для лікування пороків серця щадним, ендоваскулярним способом). Уже на 3–4 день після виконання операції дитину виписують додому, а протягом 2 тижнів дитячий організм повністю відновлюється.

Благодійний внесок за програмою «Дозвольте битися дитячим серцям» можна зробити в будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій Україні, в Інтернет-банку Приват24 або на сайті. Це забере лише декілька хвилин: потрібно тільки вибрати суму пожерти та підтвердити перерахування коштів. Мінімальна сума пожертв не обмежується.

Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті програми.

Loading...